کیک انار

طرز تهیه کیک انار

انار از میوه های پرطرفدار فصل پاییز و البته شب یلدا است. معمولا  خانم های باسلیقه با تهیه دسر انار ، کیک انار و یا سالاد انار خوراک فصل را برای عزیزانشون آماده می کنند. درست کردن این خوراک ها در شب یلدا عمومیت بیشتری دارد.

در این آموزش قصد داریم طرز تهیه کیک انار را به شما عزیزان تقدیم کنیم.

موادلازم جهت تهیه کیک انار:

تخم مرغ ۳ عدد
شکر۱/۲ پیمانه
آرد۱/۲ پیمانه
عصاره وانیل ۱/۴ ق چ
بیکینگ پودر ۱/۲ ق چ

مواد لازم برای رویه کیک:
آب انار۱/۲پیمانه
پودر ژلاتین ۱ق چ
وانیل ۱/۸ ق چ
شکر ۱ق س
دانه های انار ۱ پیمانه

مواد لازم برای شربت:
آب انار۳/۴ پیمانه
شکر ۱ق س

کرم پنیر:
کره ۱۱۰ گرم
پودر شکر ۱۹۵گرم
نمک یک پینچ
پنیر ماسکارپونه ۲۲۵گرم
آب انار ۲ ق غ

طرز تهیه کیک انار :

فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم می‌کنیم. کف قالب گرد 22 سانتی‌متری را چرب کرده، کاغذ روغنی انداخته و کنار می‌گذاریم. در کاسه همزن تخم‌مرغ‌ها را به همراه شکر می‌زنیم تا کرم رنگ و کش‌دار شود، سپس آرد و بیکینگ‌پودر را روی مواد الک کرده و با لیسک به صورت دورانی به آرامی هم می‌زنیم. عصاره وانیل را نیز افزوده و با لیسک مواد را با هم مخلوط می‌کنیم.

مایه کیک را درون قالب ریخته و به مدت 25-30 دقیقه در فر قرار می‌دهیم تا بپزد. تا قبل از 25 دقیقه، در فر را باز نمی‌کنیم. بعد از طبخ کیک را داخل قالب خنک کرده و از قالب خارج می‌کنیم.

برای مرطوب کردن کیک، آب انار را با شکر مخلوط کرده، هم می‌زنیم تا شکر به طور کامل حل شده و شربت به دست آید.

طرزتهیه کرم:

در کاسه همزن کره به دمای محیط رسیده را به همراه پودر شکر و نمک با سرعت کم به مدت یک دقیقه می‌زنیم تا با هم مخلوط شوند. سرعت را کمی افزایش داده و به مدت دو دقیقه به زدن ادامه می‌دهیم تا کرم رنگ شود. پنیر را در چند مرحله اضافه کرده و به زدن ادامه می‌دهیم، سپس آب انار را کم‌کم افزوده و به مدت یک دقیقه دیگر هم می‌زنیم. کرم آماده شده را در یخچال می‌گذاریم.

کیک را از ارتفاع با چاقو به دو نیم برش داده، روی لایه اول را با کمی شربت مرطوب کرده و با کرم پنیر پوشش می‌دهیم. لایه بعدی را روی لایه اول گذاشته، دوباره مرطوب کرده و با کرم پوشش می‌دهیم. دور تا دور کیک را با بقیه کرم پوشانده و با کمک قیف و ماسوره، تزیین می‌کنیم. کیک را به مدت نیم ساعت در یخچال گذاشته و رویه ا را آماده می‌کنیم.

طرز تهیه رویه:

آب انار را داخل قابلمه کوچکی ریخته، عصاره وانیل و پودر ژلاتین را به آن اضافه کرده و یک دقیقه صبر می‌کنیم تا اسفنجی شود. شکر را اضافه کرده، روی حرارت متوسط گذاشته و هم می‌زنیم تا شکر کامل حل شود.

از روی حرارت برداشته و می‌گذاریم خنک شود.

بعد از خنک شدن، دانه‌های انار را به آن اضافه کرده، با قاشق به آرامی روی کیک خنک شده ریخته و به مدت یک ساعت در یخچال می‌ گذاریم.

One thought on “کیک انار

  1. ژله هندوانه | آموزشگاه آشپزی کیک صورتی

    […] کیک و دسر خوشمزه برای شب یلدا را دارید ، پیشنهاد می کنم آموزش طرز تهیه کیک انار را هم […]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *