کوکی شکلات و قهوه

 

مواد لازم

تخم مرغ یک عدد
کره صد گرم
شکلات تخته ای هشتاد گرم
شکلات چیپسی نصف پیمانه
قهوه ترک یا نسکافه دو ق م
وانیل یک دوم ق چ
بیکینگ پودر یک ق م
شکر یک دوم پیمانه
آرد حدود دو و نیم پیمانه

طرز تهیه

ابتدا تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل با همزن خوب همزده تا سفید بشود سپس کره و شکلات تخته ای را جدا ذوب کرده(به روش بنماری روی بخار کتری) قهوه یا نسکافه را به کره و شکلات ذوب شده اضافه کرده سپس این مواد را به مواد تخم مرغ و شکر اضافه کرده بعد بکینگ پودر و شکلات چیپسی را ریخته و آرد را هم کم کم اضافه می کنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاید بعد در سینی فر کاغذ روغنی انداخته به اندازه گردو کمی بزرگتر از خمیر برداشته داخل دست کمی گرد کرده داخل سینی گذاشته کمی با دست رویش را فشار می دهیم بعد در فر از قبل گرم شده در طبقه وسط در دمای صد و هشتاد درجه حدود ده تا دوازده دقیقه می پزیم.نباید زمان پخت زیاد بشود چون زود خشک می شود‌ . در ضمن بعد از پخت که از فر خارج کردید روی کوکی ها کمی شکلات چیپسی می پاشید که با گرمای خود شیرینی کمی رویش آب شده و می چسبد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *