کوکوی کنجد

مواد لازم :

سیب زمینی بزرگ ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
جعفری خرد شده ۱/۲ پیمانه
زعفران دم کرده ۱ قاشق سوپ خوری
دانه کنجد ۸-۷ قاشق سوپ خوری
فلفل سبز نگینی خرد شده ۱ عدد
آرد سیب زمینی دو و یک دوم قاشق سوپ خوری
شیر ۳ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ ۵ عدد
روغن سرخ کردنی ۱/۲ پیمانه
نمک، فلفل و دارچین به مقدار لازم

طرز تهیه کوکوی کنجد :

سیب زمینی را پوست گرفته و در قابلمه همراه آب روی حرارت بگذارید تا نیم پز شود. سیب زمینی سرد شده و پیاز را در کاسه ای رنده کنید. جعفری، نمک، فلفل، دارچین،  زعفران، کنجد و فلفل سبز را به مخلوط سیب زمینی و پیاز رنده شده اضافه کنید. آرد سیب زمینی را در شیر سرد حل کرده و به مواد اضافه کنید. تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و با چنگال زده و به مواد بیفزایید. ماهی تابه ای نچسب را روی حرارت قرار داده و روغن را درآن داغ کنید. تمام مواد را با هم مخلوط کرده و در تابه بریزید،‌ سپس با یک قاشق کاملا روی مواد را صاف کرده و با حرارت کم و با درپوش یک طرف آن را سرخ کنید. کوکو را برگردانده و طرف دیگر را بدون درپوش سرخ کنید.

* دانه های کنجد می تواند به صورت بوداده و بونداده در این کوکو استفاده شود.
* تهیه این کوکو با آرد سیب زمینی به روغن کمی نیاز دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *