آموزش شکلات دست ساز

کلاس شکلات دستساز

یکشنبه دوم دیماه از ساعت ۳ تا ۶

ایربراش

رنگسازی

مغزیهای متنوع

آموزش ساخت پوسته شکلات

آموزش شناخت شکلات های ریل و کامپنت

ساخت فیلینگ های مختلف

فیلینگ شاه توت

فیلینگ پرالین فندق و بادام

فیلینگ نعنا

فیلینگ موکا

فیلینگ سیروپ‌لیمو

فیلینگ چایی

و آموزش ترافل های شکلاتی

با شرکت در این کلاس شما از نحوه کاشت و برداشت شکلات و کره گیری و فرق شکلات های سفید و تلخ و شیری را آموزش میبینید

برای مشاوره با ما تماس بگیرید 02634206020

آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی کیک صورتی

[us_single_image image=”6563″]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *