شیرینی نعلی(اشکی)

شیرینی نعلی یکی از شیرینی های پرطرفدار و خوشمزه است که امروز قصد دارم طرز تهیه آن را در اختیار شما عزیزان هنرمند قرار بدهم.

مواد لازم برای تهیه شیرینی نعلی:

کره یا روغن جامد : 70گرم
پودر شکر  : 50گرم
تخم مرغ : ١عدد
آرد : 150گرم
شکلات تخته ای برای تزیین

طرزتهیه شیرینی اشکی:

ابتدا کره یا روغن جامد را در هوای آزاد قرار می دهیم تا نرم شود.
سپس پودر شکر را با آن مخلوط کرده و با همزن حدود 5دقیقه میزنیم تا کرم رنگ و سبک شود.
تخم مرغ را افزوده و مجددا با همزن میزنیم.
سپس آرد را در سه مرحله اضافه کرده تا خمیری نرم بدست آمده و به دست نچسبد.دقت کنید خمیر را با نوک انگشتان مخلوط کنید و خیلی ورز ندهید زیرا خمیر به روغن افتاده و داخل فر وا می رود.

خمیر را داخل کیسه نایلون قرار داده و به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت میدهیم.
سپس آن را از یخچال بیرون آورده و با دست فرم می دهیم و بمدت ده دقیقه در فر با دمای ١80درجه قرار می دهیم.

حتما حتما کره و روغن و حتی تخم مرغ رو نیم تا یک ساعت قبل پخت شیرینی در دمای اتاق قرار بدین تا نرم بشه.

خمیر شیرینی رو به هیچ عنوان مثل خمیر نون ورز ندین بلکه فقط با نوک انگشتان مخلوط کنین.

خمیر شیرینی نعلی کاملا لطیف و نرمه و براحتی هر فرمی که بخواهید می توانید درآورید.

مقدار پودر شکر برابر ۵ ق غ و مقدار آرد برابر با 10 تا 15ق غ خوری است .ولی مقدار آرد در برخی شیرینی ها ممکن است بیشتر هم شود.

می توانید این شیرینی را به راحتی تا یک‌ماه درون ظرف دربسته و داخل یخچال نگه داری نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *