شیرینی نان چایی قزوین

 

مواد لازم:

روغن جامد ۲۰۰ گرم
کره ۲۰۰ گرم
پودر شکر ۱۷۵ گرم
زرده تخم مرغ ۵ عدد
ماست ۸۰ گرم

بیکینگ پودر ۱ ق چ
آردالک شده ۷۵۰ گرم
هل ساییده ۱ ق س
زعفران غلیظ ۱ ق س
کنجد مقداری

مواد رویه :

تخم مرغ ۱عدد
زعفران غلیظ ۱ق س
خامه ۱ ق س

طرز تهیه نان چایی قزوین:

فررا روی دمای ۱۷۵ تا ۱۸۰سانتیگراد روشن کنیدتاگرم شود.
روغن جامد وکره ی نرم شده وپودر قند را باهمزن بزنید تا پوک شودزرده ها را اضافه کرده و۳-۲دقیقه بزنید.
ماست وبکینگ پودر را باهم مخلوط کنید تا پف کند.
آرد را کم کم با ماست پف کرده به مایه ی اول اضافه کرده ودرصورت تمایل زعفران غلیظ راافزوده وخمیر را بگیرید.
خمیررازیادورزندهید حال بمدت یکساعت داخل یخچال استراحت دهید.
خمیر را روی سطح صاف ترجیحا روی سطح پلاستیکی مانند سفره به قطرنیم سانت پهن کرده روى آنرا درصورت تمایل وردنه شیاردار بکشید وبا انواع مدلهای کاتر قالب بزنید سپس داخل سینی کمى چرب شده قراردهید.
روی نان چایی هارا در دومرحله رومال زده کمى کنجد ودرصورت تمایل پودرپسته ریخته وداخل فر قرار دهید.
طبقه وسط دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد بمدت ۱۵-۲۰ دقیقه تا زیر شیرینی ها طلایی شود.
اگرروى نان چایی ها تغییررنگ نداده بود میتونید کمى گریل کنید.
نکته:با میزان پودرقند داده شده در دستور نان چایی بسیار کم شیرینی خواهید داشت که درصورت تمایل مقدار پودرقند را میتوانید تا ۲۵۰گرم افزایش دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *