آموزش شیرینی فسایی

شیرینی فسایی

مواد لازم برای تهیه شیرینی فسایی :

آرد سفید: 750 گرم
آرد نخودچی: 250 گرم

روغن جامد: 300 گرم

روغن صاف قنادی: 200گرم

پودر قند الک شده : 500 گرم

هل ساییده الک شده: 2 ق چ

طرزتهیه شیرینی فسایی:

روغن و پودر قند و هل را با هم میزنیم تا سفید و حجیم شود. مخلوط آردها را اضافه کرده ورز می دهیم تا خمیر جمع شود . بعد خمیر را بین دو لایه نایلون به ضخامت حدود 7 میلی متر باز کرده کاتر ظریف می زنیم. روی شیرینی ها را با زعفران آبکرده و تخم خرفه تزیین میکنیم. در فر 175 درجه سانتیگراد به مدت 20-15 دقیقه طبخ می کنیم.
این خمیر احتیاج به ورز زیادی ندارد و به راحتی جمع میشود. بعد از خارج کردن از فر شیرینی ها خنک شوند و بعد از سینی جدا کنید.
میتوانید بعد پخت با بریلو یا شکلات آب شده ، شیرینی خود را تزیین کنید‌.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *