سوخاریها، کنتاکی ها و پنی نی ها

کلاس سوخاریها. کنتاکی ها و پنی نی ها و انواع سس های مخصوص

زمان برگزاری : شنبه سوم آذر صبح ساعت ۹ صبح تا ۱ عصر

آنتی پستو رولپینگ پنیر

پنینی پستو

چیکن کریسپی با پودر مخصوص

کنتاکی مرغ اسپایسی

کنتاکی مرغ نورمال

سس چدار

سس چری

سس رومولا

سس سبز آمریکایی

سس فرانسوی

سس چیلی

سوخاری پاچینی

قارچ سوخاری

پیاز سوخاری

شنیسل مخصوص

با  شرکت در این دوره  مدرک فنی حرفه ای غذاهای فوری را دریافت می کنید.

[us_single_image image=”6501″]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *