زرشک-پلو-نذری

زرشک پلوبا مرغ نذری (برای 100 نفر)

این آموزش توسط خانم محمودی ، مدیریت آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی کیک صورتی در کرج ارائه شده است.

موادلازم جهت تهیه زرشک پلو با مرغ نذری:

مرغ بدون پوست ۱۵۰گ
برای هر نفر (۳۵کیلو برای ۱۰۰نفر)
پیاز متوسط ۶_۷کیلو
رب ۲_۳کیلو
زرشک حدودا ۲کیلو
شکر برای هر ۱۵۰گرم زرشک ۱ق س
زعفران ۱مثقال
نمک زردچوبه فلفل روغن سرخ کردنی به میزان لازم
برنج حدودا ۱۸ کیلو
روغن ۳کیلو

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ نذری :

اول از هر چیزی برای درست کردن مرغ زرشک پلو موقع خیس کردن برنج ابتدا مرغ را به مقدار لازم آماده کرده و بعد از پاک کردن خوب بشوید.در ضمن برای مزه دار کردن هر مرغ یک پیاز درشت هم نیاز دارید. پیازها را حلقه ای خرد کرده و کنار بگذارید.

بعد یک بسته نمک و 2 قاشق سوپخوری زردچوبه را در کاسه ای با هم مخلوط کرده و بعد از اینکه مرغها را شستید دستتان را به این مخلوط آغشته کرده و روی همه جای مرغ بمالید و کنار بگذارید.

برای خوش طمع شدن مرغ  به مخلوط نمک و زردچوبه کمی هم پودر زعفران اضافه کنید.

در قابلمه بزرگی مقدار زیادی روغن بریزید و تکه های مرغ را داخل روغن زیاد سرخ کنید به قدری که طلایی رنگ شود ولی کاملاً نپزد.

موقع چیدن تکه های مرغ در روغن ابتدا سینه ها را کف قابلمه چیده و ران ها را روی آن بچینید چون ران زود پخته و وا میرود.بعد از اینکه تمام مرغها طلایی رنگ شدند روغن قابلمه را خالی کرده و تکه های مرغ را داخل آبکش قرار می دهیم تا روغن اضافی آن گرفته شود سپس به همان ترتیبی که گفته شد در قابلمه های بزرگ دیگری بچینید .البته لا به لای تکه های مرغ پیازهای حلقه شده بچینید.

در صورت دلخواه به تعداد هر مرغ یک سیب درختی کوچک خرد شده یا هویج یا کرفس اضافه کنید تا خوشمزه تر شود.

این مرغ با توجه به اینکه از قبل سرخ شده موقع پخت کف نکرده و نیازی به کف گرفتن آن وجود ندارد.

اگر نخواهید که مرغ را سرخ کنید، ابتدا مرغ و آب را روی اجاق قرار داده و بعد از گرفتن کف آن دیگر مواد مثل پیاز و ادویه ها را اضافه کنید.

در مراحل قبلی مرغ را با زردچوبه و زعفران طعم دارمی کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *