ته چین میگو

مواد لازم:

میگو پوست کنده ۵۰۰ گرم
زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
پیاز خلالی شده ۲ عدد
سیر رنده شده ۳ حبه
گشنیز خرد شده ۱/۲ پیمانه
فلفل دلمه ای خلالی شده ۱ عدد
گرد لیمو عمانی ۱ قاشق چای خوری
آب لیمو ۱ قاشق سوپ خوری
فلفل سیاه یا قرمز ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
برنج ۳ پیمانه
روغن به مقدار لازم

طرز تهیه ته چین میگو :

میگو را به مدت ۳۰ دقیقه با ۳ پیمانه آب و نصف قاشق چای خوری زردچوبه با حرارت ملایم آب‌پز کنید. پیاز و سیر را با روغن تفت دهید تا رنگ آن طلایی شود. میگوها را پس از صاف کردن به همراه سبزی به پیاز داغ اضافه کنید و ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید. فلفل دلمه‌ای، زردچوبه، گرد لیمو عمانی، آب‌ لیمو، فلفل و مقداری نمک به میگو افزوده و مرتب هم بزنید. وقتی آب میگو کشیده شد، شعله را خاموش کنید. بعد از آبکش کردن برنج، در قابلمه‌ای مناسب (ترجیحا از جنس تفلون) مقداری روغن بریزید و پس از داغ شدن روغن، یک سوم برنج آبکش شده را در قابلمه بریزید. مایه میگو را روی برنج ریخته و سپس بقیه برنج را روی میگو بریزید و یک ساعت روی حرارت ملایم قرار دهید. پس از پخت و آماده شدن ته‌ چین را مانند کیک در ظرف برگردانید.

نکته :
* در صورتی که ظرف تفلون در دسترس نبود می توانید مخلوط برنج و میگو را در دیس یا ظرفی کم عمق بکشید.
* این غذا بیش تر در کشورهای عربی و حوزه خلیج فارس طبخ می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *