تارت عسلی

 

مواد لازم برای حدود ۲۰ تارت کوچک

روغن صاف یا کره ۳۰۰ گرم
پودر شکر ۱۷۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
وانیل یک چهارم ق چ
محلول زعفران به مقدار لازم
شیر خشک یک ق س
آرد ۵۰۰ گرم
مواد عسلی
کره یا روغن مایع یک ق س
عسل یک ق س
شهد یا شربت غلیظ دو ق س
گلوکز دو ق س
خلال بادام و پسته به مقدار دلخواه

طرزتهیه تارت عسلی:

روغن را با هم زن بزنید تا کمی باز شود.پودر شکر را کم کم به آن اضافه کرده بزنید تا سفید شود. سپس تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده به زدن ادامه دهید. وانیل، محلول زعفران و شیر خشک را اضافه و به هم زدن ادمه دهید تا صاف و یک دست شوند. سپس آرد را اضافه کرده خمیر را جمع کنید. ورز اضافه نمی خواهد. خمیر را در نایلون گذاشته و به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال گذاشته بعد از آن تکه ای از خمیر برداشته و در قالب های کوچک تارت قرار داده و فرم دهید. سپس داخل خمیر چنگال بزنید تا سوراخ شود. سپس قالبها را در سینی چبده و در فر با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که لبه ی خمیرها طلایی شود قرار دهید. پس از سرد شدن از قالب بیرون بیاورید و داخل شیرینی را با مواد عسلی پر کنید.
طرز تهیه مواد عسلی
کره و عسل و شهد و گلوکز را با هم مخلوط کرده ری حرارت قرار دهید تا کره آب شود (حدود یک دقیقه) سپس مغز مورد نظر را اضافه کرده پس از دو تا ۳ دقیقه جوشیدن از روی حرارت برداشته سپس داخل تارت ها را با این مواد پر کنید. می توانید مواد عسلی را یک سری با گردوی دو نیم شده و بادام یا پسته تهیه کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *